«Інформаційний фронт — окреме поле битви за правду. Радий можливості говорити особисто та напряму про потреби, ситуацію та правду. Про правду, яка відбувається у нашій державі, та про брехню, яку поширюють заради дестабілізації й приховання своїх злочинів», — наголосив Олександр Корнієнко. 

Він повідомив, що під час зустрічі обговорили співпрацю, націлену на подолання інформаційної війни та пропаганди рф: «Ми маємо стійку позицію, яка відома всьому світові, — мир і безпека в Україні, засудження та припинення воєнних дій на території суверенної держави, повноправне членство в Європейському Союзі». 

«Україна перебуває у центрі уваги Європарламенту під час кожного пленарного засідання, засідань комітетів й ухвалення відповідних рішень», — зазначив Перший віцеспікер, додавши, що Україна відчуває, як Європа стоїть на боці України у боротьбі за захист європейських цінностей.

Окрім того, Перший заступник Голови Верховної Ради України зауважив, що основними пріоритетами у співпраці з Європарламентом на найближчий час є якнайшвидше отримання необхідної Україні зброї, посилення міжнародного тиску на агресора та вступ до Євросоюзу. 

«Україна цінує підтримку Європи. Разом здолаємо зло та переможемо добро. Дякую за зустріч у столиці незламної держави. Для нас це цінно та важливі сигнали підтримки й допомоги», — наголосив насамкінець Перший віцеспікер Олександр Корнієнко. 

У зустрічі також взяла участь Голова Комітету Верховної Ради України з питань інтеграції України до Європейського Союзу Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Прес-служба Апарату Верховної Ради України