«В цей день, рік тому, в найкритичніші моменти оборони Києва, Парламент працював - як у сесійній залі на Грушевського, так і в комітетах.

3 березня 2022 року, можливо, один з найбільш важливих днів роботи Верховної Ради України та Комітету з питань правоохоронної діяльності в умовах війни, адже народні депутати України невідкладно зібралися та одноголосно ухвалили рішення щодо низки надважливих для країни законопроектів.

Саме в цей день Верховна Рада України ухвалила 15 законодавчих актів, з яких 7 - підготовлені та внесені на розгляд Комітетом з питань правоохоронної діяльності, ще один - авторства членів Комітету, який пройшов розгляд у Комітеті правової політики та розроблений разом з Верховний Суд.

https://www.rada.gov.ua/meeting/awt/show/7974.html

Саме в цей день рішенням Комітету, а в подальшому Верховна Рада України знято обмеження на застосування вогнепальної зброї цивільним населенням для відсічі агресії рф. Щоб кожен українець зміг стати на захист своєї сім’ї, домівки, країни!

Верховна Рада України проявила абсолютну єдність і показала, що державні інтереси вище за партійні.», - зазначає Голова Комітету Сергій Іонушас.

Сергій Іонушас подякував всім членам Комітету, які консолідувалися задля протидії російській агресії.

Прес-служба Апарату Верховної Ради України