Вони також відвідали кілька тергромад Дністровського та Чернівецького районів. Зокрема, Хотинську, Рукшинську, Мамалигівську та Ванчиковецьку.

Поспілкувалися з представниками місцевого самоврядування про нагальні проблеми громад та співпрацю з обласною радою. У закладах охорони здоров’я, яким допомагають, говорили про хід впровадження медичної реформи та потреби персоналу й пацієнтів.

«Разом працюватимемо над задоволенням їхніх запитів. Війна проявила силу та стійкість громад, а також своєчасність реформи децентралізації. Люди згуртовані та єдині у бажанні допомогти ЗСУ, переселенцям, літнім та хворим людям, яким сьогодні найважче.

Багато членів громад воюють на фронті, односельці пишаються ними, переживають за наших воїнів і з нетерпінням чекають їх додому живими та здоровими, а головне — з Перемогою.

На жаль, багато героїв полягли за Україну, у тому числі мешканці Дністровського та Чернівецького районів, питання допомоги та підтримки їхніх родин для нас є дуже важливим», — зазначив депутат обласної ради Володимир Мороз.

Фото надано медиками.