У заході, що відбувся на виконання завдання Президента України, взяв участь командувач Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв (на знімку в центрі), командир угруповання військ бригадний генерал Дмитро Красильников, начальник Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус, начальник Чернігівської міської військової адміністрації Дмитро Брижинський та представники органів державної влади.

Як повідомив генерал-лейтенант Сергій Наєв, під час наради було визначено шляхи вирішення питань зменшення втрат серед цивільного населення і протидії руйнуванню приватних споруд та об’єктів інфраструктури.

— Головне завдання — наші громадяни мають бути в безпеці й відчувати, що військове командування та органи державної влади на місцях точно захистять їх у разі будь-яких загроз, — наголосив командувач. — Ми розуміємо, що ворог не полишив своїх намірів завдавати вогневого ураження по цивільних об’єктах. Тому нам необхідно зробити все можливе для того, щоб місцеве населення, яке мешкає в прикордонні Чернігівщини, не потерпало від ворожих обстрілів. Ми визначили конкретні заходи, які будемо в подальшому втілювати в життя.