Учора Голова Верховної Ради України Володимир Рибак зустрівся з Комісаром Європейського Союзу з питань розширення і європейської політики сусідства Штефаном Фюле. Під час зустрічі було обговорено питання щодо виконання Україною зобов’язань перед ЄС.
У цьому контексті Голова Верховної Ради повідомив, що на цьому пленарному тижні планується розглянути у другому читанні та  ухвалити у цілому закони про прокуратуру і про внесення змін до виборчого законодавства.
Володимир Рибак також повідомив про роботу робочої групи, що працює над підготовкою узгодженого компромісного закону про можливість лікування за кордоном осіб, які перебувають у місцях позбавлення волі.
При цьому керівник парламенту наголосив, що Президент України Віктор Янукович заявив про готовність підписати відповідний закон, який ухвалить Верховна Рада.
В. Рибак вкотре заявив, що альтернативи європейському вибору  в нашої держави немає, і висловив сподівання, що Угода про асоціацію Україна—ЄС буде підписана на Вільнюському саміті.
Прес-служба Верховної Ради України.
На знімку: зустріч Голови Верховної Ради України Володимира Рибака з комісаром Європейського Союзу з питань розширення і європейської політики сусідства Штефаном Фюле.
Фото Анастасії СИРОТКІНОЇ.