Фахівці бригади цю техніку ремонтують, після чого її відправляють на фронт воювати проти своїх колишніх господарів.

Як розповіли в підрозділі, у цивільному житті в рідній Вінниці Денис керував проектами в будівельній фірмі та займався улюбленою справою — працював фітнес-тренером. Коли зранку 24 лютого як завжди їхав на роботу, то на трасі звернув увагу, що майже немає авто назустріч. І вже через декілька кілометрів побачив уламки ракет та все зрозумів. Тому замість офісу рушив до військкомату.

«В мене не було бойового досвіду, але мав відмінну фізичну форму і сильне бажання бути корисним своїй країні», — згадує хлопець.

Після підготовки він у складі бригади стримує кремлівську навалу на найгарячіших напрямках фронту.

«Як на мене, немає різниці, хто ти за фахом у цивільному житті. 

Нині ми всі — захисники, тому треба ставати в стрій і бити ворога. Насправді в ЗСУ багато різних професій — це і водії, і ремонтники, і IT-фахівці, кожен може бути корисним. 

Ще рік тому я й подумати не міг, що буду виїжджати в технічну розвідку чи забезпечувати охорону цінного вантажу, але наразі, це моя реальність, моє життя», — розповідає десантник.

Каже, що попри всі труднощі та постійні ризики для життя пишається тим, що є дотичним до визвольної боротьби нашого народу проти мокшанської орди.

«А чоловікам, які ще не обрали шлях воїна, хочеться сказати, що не треба чекати на Перемогу, приєднуйтесь до нас, щоб разом покінчити з імперією зла і розбудувати нову заможну квітучу європейську Україну», — радить захисник.

Підготував Володимир РИБАЛЬЧЕНКО.

Дніпропетровська область.

Фото 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади.