За даними Генштабу, найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар’їнку.

Ворог робить подальші спроби захопити місто Бахмут. Окупанти провели невдалі наступальні дії в районах Богданівки та Предтечиного, успіху не мали. Від ворожих обстрілів постраждали Васюківка, Оріхово-Василівка, Новомаркове, Григорівка, Богданівка, Хромове, Бахмут, Іванівське, Біла Гора, Новодмитрівка, Курдюмівка, Північне та Залізне Донецької області.

Як зазначив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий, сили ворога зазнають величезних втрат, а тому кинули у Бахмут сили регулярної армії.

«Вони змушені підсилюватися, адже потік з в’язниць закінчився. І немає змоги швидко навчити особовий склад. Вони використовують підрозділи регулярного війська — насамперед повітрянодесантних військ російської федерації. Вони називають їх елітними, але наші воїни щодня декласують їхню елітність, уже неодноразово робили це на різних напрямках», — зазначив він.
Противник вів наступальні дії в районах Мар’їнки, Побєди та Новомихайлівки Донецької області, успіху не мав. Найзапекліші бої на зазначеній ділянці фронту тривають за Мар’їнку, де було відбито десятки ворожих атак.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник обороняється. Ворог здійснив обстріли населених пунктів, що поряд з лінією бойового зіткнення. Серед них — Ольгівське, Червоне, Гуляйполе, Гуляйпільське, Чарівне, Мала Токмачка, Новоданилівка, Оріхів, Новоандріївка, Степногірськ Запорізької області; Степанівка, Антонівка Херсонської області та місто Херсон.