Про це написала Заступниця Голови Верховної Ради України Олена Кондратюк на особистій сторінці в Фейсбуці.

Центр з протезування та відновлення здоров’я - психологічного, ментального та фізичного! Сучасні технології та досвід перетворили старий корпус Львівського обласного госпіталю в простір для відновлення українців, які постраждали від війни!

Ініціатори Superhumans завдяки донорам - міжнародним та вітчизняним - стверджують що послуги будуть безкоштовні та доступні для всіх пацієнтів! Це філософія засновників проекту на чолі з Ольгою Руднєвою.

На думку Олени Кондратюк, потужна делегація разом з Першою Леді України Оленою Зеленською, свідчить про важливість якнайшвидшого розгортання реабілітаційних центрів в Україні.

«Знаю, що подібні проекти запроваджують інші благодійники, об‘єднуючи небайдужих. Україні не вистачає реабілітологів, протезистів, психологів. Це ми обговорювали з Сергієм, міністром охорони здоров’я Віктором Ляшком та міністеркою соцполітики Оксаною Жолнович. Про таку допомогу налогошую під час своїх візитів за кордоном. Адже за світовими оцінками, в Україні після Перемоги буде понад 3 млн ветеранів, більшості з них і їх родинам буде необхідна якісна допомога по відновленню здоров’я», – підсумувала Заступниця Голови Верховної Ради України Олена Кондратюк.

Фото зі сторінки Олени Кондратюк у Фейсбуці.