Найзапекліші бої тривають за Бахмут, Мар’їнку та Авдіївку.

За даними Генштабу, справжнє пекло — на Бахмутському напрямку. Наші захисники відбили наступ противника в напрямку населеного пункту Ступочки. Від ворожих обстрілів постраждали Васюківка, Міньківка, Оріхово-Василівка, Новомаркове, Григорівка, Бахмут, Іванівське, Ступочки, Часів Яр, Костянтинівка, Торецьк та Нью-Йорк Донецької області.

Декілька десятків ворожих штурмів Сили оборони відбили в самому Бахмуті та на його північних і південно-західних околицях. Захисники не пропускають загарбників далі — у бік Часового Яру та Костянтинівки. Щодоби в місті розриваються авіаційні бомби та падають з неба запалювальні російські боєприпаси. І попри все це, ціною надлюдських зусиль, військові знищують окупантів і тримають фортецю!

На Мар’їнському напрямку минулої доби наші захисники відбили численні ворожі атаки в районі населеного пункту Мар’їнка Донецької області. Водночас ворожих обстрілів зазнали Красногорівка, Мар’їнка, Побєда та Новомихайлівка.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник обороняється. Ворог обстріляв населені пункти, що поряд з лінією бойового зіткнення. Серед них — Ольгівське, Малинівка, Червоне, Гуляйполе, Чарівне, Оріхів, Степове та Плавні Запорізької області; Антонівка Херсонської області та місто Херсон. Є загиблі серед цивільного населення.

Окупанти продовжують тероризувати цивільне населення, завдаючи ударів по цивільній інфраструктурі. Дісталося жителям Харківщини. Ворог завдав авіаційного удару по місту Вовчанську. Пошкоджено два житлові будинки, господарчі споруди та ринок. Сталася масштабна пожежа, горіло майже 60 торгових павільйонів, повідомляє Харківська ОВА.

росія вдарила по Одещині іранськими дронами. 10 з 12 ударних безпілотників знищили наші сили протиповітряної оборони. На жаль, не минулося без прильотів.