«Інвестиції, міжнародна співпраця, нова інфраструктура та відбудова України були основними темами Міжнародного саміту міст та регіонів.

Разом із головою Чернівецької обласної ради Олексієм Бойком, чернівецьким міським головою Романом Клічуком, нашими міжнародними партнерами взяли участь у масштабному заході, який об’єднав представників різних регіонів нашої держави та інших країн.

Під час обговорень ішлося про нові можливості для залучення інвестицій у нову українську інфраструктуру та безпеку, співпрацю регіонів і громад із містами та громадами країн Європейського Союзу.

Продовжуємо співпрацю з нашими постійними міжнародними партнерами, розширюємо коло друзів, які готові допомагати нашій області та державі. Маємо досвід, знання та величезну мотивацію — Перемогу та відбудову України», — зазначив голова Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк.

Своїми враженнями поділився і чернівецький міський голова Роман Клічук.

«Разом з представниками уряду, керівниками громад, волонтерами та міжнародними партнерами обговорили важливі питання розвитку країни. Серед них — відновлення критичної інфраструктури, гуманітарну ситуацію, а також реалізацію важливих для громад проектів.

Цей захід — приклад того, як об’єднані зусилля влади на різних рівнях можуть покращити життя українців та зробити країну ще сильнішою.

Міжнародні партнери зі свого боку поділилися власним досвідом подолання економічних та гуманітарних криз. Тож разом до Перемоги!» — зазначив Роман Клічук.

Фото надано прес-службою Чернівецької міської ради.