Про це під час брифінгу заявив Голова Верховної Ради Володимир Рибак. «Для розгляду Держ-бюджету залишилось дуже мало часу. Є показники, основа, на яких формуватиметься кошторис. Вони узгоджуються з міжнародними інститутами і всередині країни», — зазначив В. Рибак.
А цього тижня парламент має поставити крапку стосовно законопроектів щодо лікування засуджених за кордоном, про прокуратуру і про виборче законодавство. «Я вніс до порядку денного чотири законопроекти щодо лікування засуджених за кордоном, які розглядалися в комітеті. Є пропозиція голови профільного комітету, щоб разом з цими документами розглянути ще й законопроект опозиції. Але я хотів іти поступово. Спочатку розглянути чотири законопроекти. Якщо по них не буде прийнято рішення, то залишаться ще два законопроекти опозиції і Олега Ляшка. Але з цього питання ще працюватиму з робочою групою», — зазначив він.
Голова Верховної Ради не бачить потреби запрошувати Віктора Януковича до парламенту. «Президент сказав: приймайте рішення, я підпишу закон, який буде прийнято. У глави держави на цьому тижні є відрядження. Тому це питання я з ним узгоджу», — сказав В. Рибак.