Інформуємо, що Google запускає новий курс «Основи AI», щоб допомогти українцям розвинути практичні навички використання штучного інтелекту та дати можливість застосовувати його одразу після навчання: у роботі чи особистому житті. Він буде цікавим для людей як з досвідом у технічних спеціальностях, так і без нього.

Завдяки курсу можна навчитись застосовувати штучний інтелект для розвитку бізнесу та персонального бренду. Мета Google - показати українцям, які можливості для посилення бізнесу створюють штучний інтелект (AI - artificial intelligence) та машинне навчання (ML - machine learning).

Програма курсу складається з наступних тем:

що таке штучний інтелект і для чого він потрібен;

готові рішення на основі AI, які можна застосовувати в різних сферах - від маркетингу до управління закладами;

стратегії впровадження машинного навчання в компанії;

нюанси побудови технічної команди для роботи з ML:

як застосовувати готові ML-рішення без досвіду кодування.

Курс триватиме чотири тижні: з 16 травня до 8 червня 2023 року. Буде багато лекцій, воркшопів та індивідуальних консультацій від спікерів Google й інших топових компаній. Крім цього, за правильні відповіді у завданнях можна одержати нагороди.

Дізнатися детальну інформацію про курс та зареєструватися на нього можна за посиланням.

Курс «Основи AI» - один з ресурсів для навчання, доступних на платформі Google Знання. Освітній хаб пропонує різні курси, які можуть стати в пригоді людям у роботі, особистому житті чи навчанні.

Вивчайте можливості штучного інтелекту та використовуйте їх у своїй роботі!

Прес-служба Апарату Верховної Ради України