Народний депутат України Павло Сушко завдяки співпраці з «Укртрансгазом» передав 18 автомобільних шин для бойової броньованої техніки (на суму 500000 гривень) нашим прикордонникам, які тримають оборону на Бахмутському напрямку.

На запит прикордонників Павло Сушко (на знімку другий праворуч) звернувся до Руслана Колбаси, начальника Департаменту із загальних та соціальних питань АТ «Укртрансгаз», який спільно з керівництвом товариства оперативно знайшли й оплатили шини.

«Вдячний «Укртрансгазу» в особі т. в. о. генерального директора — оператора газосховищ України Романа Малютіна та колективу підприємства за цю допомогу й підтримку наших воїнів. Такі шини — дефіцит в нашій країні», — зазначив парламентарій. І додав, що кожен виїзд наших захисників на лінію вогню — це пошкодження коліс броньованих автомобілів, бо від уламків снарядів шини рвуться. А від них залежить і успіх бойових операцій, і життя наших воїнів.

Крім того, Павло Сушко разом із Дмитром Сніжком та Костянтином Караманіцем придбали пікап для бійців спецпідрозділу СБУ «Альфа», який виконує бойові завдання в найгарячіших точках країни.

А завдяки співпраці із друзями і партнерами з Німеччини — Фондом Синьо-Жовтий Хрест — народний депутат передав Харківській спеціальній школі імені Короленка електронний апарат-збільшувач для навчання дітей з порушенням зору та незрячих учнів. За його допомогою дитина самостійно може підготуватися до уроку.