14 травня у Національному музеї народної архітектури та побуту України у Пирогові за сприяння Комітету з питань молоді і спорту відбувся культурно-просвітницький захід «Україна - незламна родина», присвячений Дню матері та Дню сім'ї

Організували свято - Національний музей народної архітектури та побуту України й Міжнародний жіночий рух "За сімейні цінності" за сприяння Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту та Київського міського відділення Національного олімпійського комітету України.

У заході взяли участь близько трьох тисяч людей, у тому числі дітей, які вимушено стали переселенцями у зв’язку з повномасштабним вторгненням російської федерації.

Під час відкриття заходу голова Міжнародного жіночого руху "За сімейні цінності" Наталія Федорчук зазначила: «Цим заходом ми хочемо показати, що Україна - це єдина родина, яка поділяє спільні прагнення. І від цієї української родини ми сьогодні підпишемо прапори, які передамо нашим бойовим бригадам, зокрема тим, хто на передовій, з побажаннями, що ми чекаємо на всіх вдома з Перемогою, що ми віримо в них та робимо все можливе для їх підтримки».

Святкування розпочалося з низки майстер-класів "Створи подарунок для мами й тата", у межах якого відвідувачі могли виготовити сонях з фоамірану, розмалювати футболку та опанувати традиційні техніки вишивання та витинанки.

Детальніше тут:

Прес-служба Апарату Верховної Ради України