Про передачу українським військовослужбовцям 45 квадрокоптерів Mavic 3 у різній комплектації, трьох квадрокоптерів Mavic 3T і семи БпЛА Matrice 30 подбали доброчинці з обласної організації партії «Слуга народу», яку очолює начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«Вдячні всім, хто приєднався до цієї ініціативи та допомагає забезпечувати вояків усім необхідним. Адже вони виборюють наше завтра!», — наголосив Максим Козицький.

Це вже чергова партія на підтримку фронту, сформована доброчинцями Львівської області. Кількома днями раніше у межах благодійного проекту «Пташки Перемоги» з Галичини на фронт було передано також 58 квадрокоптерів, серед яких — 25 дронів Mavic 3, шість дронів Mavic 3T, один дрон Matrice 30T, чотири антидронові рушниці та один оптичний приціл.

За словами керівника Львівського обласного ТЦК та СП, депутата Львівської обласної ради від «Слуги народу» Олександра Тіщенка, ця партія допомоги була придбана завдяки друзям України із Чехії.

Окрім дронів, львів’яни активно забезпечують українських захисників й автівками в межах ініціативи «1000 автомобілів свободи». У травні ще чотири автомобілі свободи вирушили на фронт із Дрогобича.

Благодійники, які реалізують цей проект у громадах Львівської області, повідомили, що волонтерська акція триватиме доти, поки українські військові потребуватимуть транспорту.
«Нехай ці автівки якнайдовше прослужать нашим хлопцям, допоможуть захисникам бути ще швидшими та маневренішими. Тримаємо стрій разом! Переможемо!» — наголосив голова Дрогобицької РВА та депутат Дрогобицької міськради від «Слуги народу» Степан Кулиняк.

Одночасно в селах Золочівського району Львівської області місцеві мешканки організували волонтерську кухню, на якій готують смаколики для хлопців та дівчат, які боронять свободу й незалежність України на передовій. Збір та відправку смачних виробів, приготовлених кухарями-доброчинцями, а ще амуніції для воїнів-захисників від самого початку повномасштабної

Працюючи на гуманітарному фронті у взаємодії з численними помічниками, пані Уляна та її соратники передають військовим ЗСУ тактичний одяг, амуніцію та все, що має стати у пригоді в бойових умовах.

Нещодавно Уляна Бандурович разом із депутатом Львівської обласної ради від партії «Слуга народу» Олександром Тіщенком долучилися ще й до проекту «Пташки Перемоги» та відправили на фронт новий дрон.

«Гуманітарний фронт за час повномасштабної війни став нашими буднями, беззаперечним обов’язком, — наголосила Уляна Бандурович. — Адже всі ми працюємо заради спільної мети — Перемоги України. Тому не зупиняємося та продовжуємо на-ближати її, допомагаючи нашим хлопцям».