Такий безцінний багаж досвіду точно знадобиться поколінню, що відбудовуватиме країну. Про це йшлося на форумі для майбутніх управлінців «Молодь. Дій», що відбувся у Львові.

Народний депутат України Василь Вірастюк («Слуга народу») (на знімку в центрі), який взяв участь у форумі, наголосив, що нині у молодих українців є незліченно можливостей, аби реалізувати себе. Парламентарій, зокрема, розповів про участь багатьох у реабілітації військових після бойових дій.

«Чи не найбільшим внеском молоді є та залишатиметься надалі допомога нашим захисникам під час відновлення, їхня підтримка та мотивація», — зазначив Василь Вірастюк, побажавши новому поколінню успіхів і наснаги на шляху формування майбутнього нашої країни.

Представники влади та громадськості, що долучилися до участі у форумі «Молодь. Дій», акцентували увагу на різних напрямах громадського життя, що відкриті для нового покоління українців.

Радник голови Львівської обласної державної адміністрації, молодіжний активіст Любомир Сопільник, який став одним із організаторів спільного заходу, наголосив, що захід у Львові корисний для делегатів із різних областей, які мали змогу дізнатись тут про важливість отримання фахових знань та компетентності в місцевому самоврядуванні й про те, звідки їх черпати. На форумі йшлося й про особливості командного та власного бренду, про критику, мотивацію та етичну складову ефективного активізму. У центрі уваги учасників зустрічі були також питання організації молодіжних рад, молодіжних центрів і проектів, які слід реалізувати.

До всього, форум «Молодь. Дій» надав можливість майбутнім управлінцям поспілкуватися між собою та обговорити плани на майбутнє.

Фото зі сторінки Леоніда Сопільника у Фейсбуці.