Заступниця Голови Верховної Ради України Олена Кондратюк провела зустріч з Аліс Нельсон — Президенткою Глобальної мережі жіночих організацій Vital Voices, яку започатковано Гілларі Клінтон.

«Пані Аліс уже понад 22 роки очолює цю організацію та напрям допомоги і підтримки жінок в усьому світі. За ці роки зусиллями її команди було підтримано понад 20 000 жінок у 184 країнах», — зазначила у Фейсбуці Олена Кондратюк, повідомивши, що під час розмови йшлося про допомогу, яку надалі надаватиме Vital Voices українським жінкам, зокрема щодо жіночого лідерства.

Крім того, заступниця голови парламенту звернулася до Аліс Нельсон з проханням підтримувати жіночі ініціативи та проекти в різних сферах, зокрема у підприємництві, адже нині 42 відсотки відкритих українцями бізнесів — це саме жіночі бізнеси.

«Ми також потребуємо допомоги та активного міжнародного тиску урядових і неурядових організацій на рф задля повернення 20 тисяч незаконно депортованих українських дітей. Адже за цією цифрою стоїть доля і майбутнє кожної дитини», — наголосила Олена Кондатюк, додавши: Аліс Нельсон запевнила, що організація підтримуватиме українських жінок, які сьогодні мають сміливість брати на себе відповідальність та ризики, пов’язані з усіма викликами війни.

Вл. інф.

Фото зі сторінки Олени Кондратюк у Фейсбуці.