Наскільки екстремальною може бути робота журналістів, зокрема телевізійників, продемонстрували під час прямого ефіру програми «Ранкова кава» кіровоградського обласного телебачення Олена Кваша і Олексій Мак. Під час спілкування з артистами «Кобзов Cіrcus», що саме гастролювали в Кіровограді, на ведучу... стрибнув лев.

Молодого лева Кайло привів до студії дресирувальник — італієць Мануель Фаріна. Доки гості та ведучі за допомогою перекладача знайомилися та починали розмову, лев спокійно лежав. А далі... йому чомусь не сподобалася камера. Звір попередив оператора грізним оскалом, але дотягтися до того не міг — заважав повідок. Тоді лев розвернувся і стрибнув на телеведучу Олену. Як виявилося, щоб підлеститися до неї. Олену підхопив на руки її колега, а Кайло зайняв її місце на студійному дивані та ще й почав його гризти.

Ніхто під час екстремального ефіру не постраждав. А тисячі кіровоградських глядачів і мільйони відвідувачів інтернет-ресурсів можуть насолоджуватися справжнім ексклюзивом.

Півторарічний лев виріс у сімейній династії дресирувальників і почувається вдома, наче кішка. Головне у спілкуванні з тваринами — безмежна любов до них. Вони це відчувають і відповідають взаємністю, стверджують дресирувальники.

Кіровоград.