Більш як на чотири відсотки зросли з початку року доходи загальних фондів місцевих бюджетів Дніпропетровщини. Зростання порівняно з минулим роком становило 281,7 мільйона гривень. Усього в загальний фонд надійшло понад сім мільярдів гривень. Про це кореспондентові «Голосу України» повідомили у прес-службі ОДА.
На думку керівництва регіону, зростання стало можливим завдяки підвищенню якості надання адміністративних і дозвільних послуг, активізації діалогу влади й бізнесу, а також дотриманню режиму економії бюджетних коштів і енергоресурсів.
Сприятливо позначилася на доходах місцевих бюджетів і легалізація трудових відносин. Зокрема, під час вересневого місячника «виведення з тіні» найманих робітників у службах зайнятості було зареєстровано понад три з половиною тисячі договорів з роботодавцями, що в півтора разу більше середньомісячних показників цього року.
З початку 2013-го бюджети районів отримали держдотацію на виплату заробітної плати й оплату енергоносіїв у сумі понад 75 мільйонів гривень.
Дніпропетровська область.