На урочистий вечір працівників Запорізької дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» з нагоди професійного свята завітало чимало гостей.
У Палаці культури «Орбіта» зібралися не лише представники 5-тисячного колективу запорізьких поштовиків з усіх семи центрів зв’язку — керівники відділень (а їх на Запоріжжі — 561), оператори, листоноші, а й ті, хто щодня користується їх послугами та дякує за вкрай потрібну кожному роботу працівників відомства.
Тож вечір видався щедрим на теплі та щирі слова, привітання і пісні, які дарували присутнім художні колективи Будинку культури. Від багатьох гостей свята, серед яких — і народний депутат України Євген Карташов (фракція Партії регіонів), керівники області, міста, профспілок, кращі працівники і ветерани галузі отримали почесні грамоти. Кожен нагороджений відзначений ще й грошовою премією та цінним подарунком.
Утім, і гості не пішли зі сцени з порожніми руками — директор Запорізької дирекції УДППЗ Станіслав Лимарчук вручив кожному набір поштових марок, віддрукованих у Запоріжжі і присвячених яскравим подіям з життя місцевої пошти.
Запоріжжя.