Про це Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко наголосив під час громадського обговорення проекту закону України «Про внесення змін до Закону України «Про національні меншини (спільноти) України».

«Український Парламент — один із фундаментальних учасників цього діалогу, адже багато вирішується саме на рівні законів», — зауважив Перший віцеспікер, додавши, що просування питань цієї теми перебуває у фокусі як Верховної Ради України, так і керівництва країни.

Окрім того, Олександр Корнієнко висловив упевненість, що вдасться вибудувати систему компромісів, завдяки якій можна буде вийти на баланс між інтересами національних спільнот і держави.

«Для нас важливий зворотний зв’язок і дякуємо за нього. Ми маємо спільне завдання — робити кроки лише вперед і рухатися далі», — акцентував насамкінець Перший заступник Голови Верховної Ради України.

ДОВІДКОВО

Захід проведено Комітетом Верховної Ради України з прав людини спільно з Державною службою України з етнополітики та свободи совісті.

Прес-служба Апарату Верховної Ради України.

Фото: rada.gov.ua