Цього року програма освітньо-професійного курсу називається «Зміни можливі».

«Це — унікальна можливість упродовж усього тижня послухати лекції та обговорити всі основні сфери державного й суспільного життя, зокрема, і з представниками влади», — наголосив

Спікер Парламенту України, додавши, що з 2018 року, як запрацювала програма, сотні молодих людей стали випускниками програми й вже створили проактивну всеукраїнську спільноту.
Звертаючись до учасників, Руслан Стефанчук закликав передусім не втрачати жаги до знань: «Навчатися, самовдосконалюватися, не бути байдужим та мати активну життєву позицію. І робити свій внесок у будівництво якісно іншої держави».

Також він зазначив, що спільне завдання — знаходити правильні відповіді на складні питання.

«Саме у ваших руках буде доля повоєнної України. І ви маєте, опираючись на досвід і помилки поколінь, які пройшли перед вами, формувати нову історію нашої України», — акцентував насамкінець Голова Верховної Ради України.

ДОВІДКОВО

Програма «Державотворець» функціонує з 2018 року за ініціативи Міністерства молоді та спорту України спільно з партнерськими організаціями. Цього року навчання проходить на базі Київської школи державного управління імені Сергія Нижного.

Прес-служба Апарату Верховної Ради України.

Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.

Більше фото тут.