«Молоде покоління з різних куточків України зібралося в одному місці заради свого розвитку та дізнатися більше. Це був діалог на тему тонкощів парламентського процесу», — зауважив Перший віцеспікер.

Зокрема, Олександр Корнієнко відповів на запитання молоді щодо роботи Верховної Ради України — які функції, структура та що змінилося в умовах повномасштабного вторгнення, про особистий досвід як Першого заступника Голови Верховної Ради України, а також про визначення пріоритетності роботи, функціонування комітетів та те, що вдалося втілити з власних ідей.
«Верховна Рада України — це дзеркало суспільства. Так буде завжди. І нині ми маємо визначений рух вперед. Звісно, це наша Перемога, а також вступ до Європейського Союзу та НАТО — пріоритетні завдання, над якими працюємо всі разом», — акцентував Перший заступник Голови Верховної Ради України.

Окрім того, він зазначив, що багато питань, що відбувається «за дверима», демонструють зацікавленість молодого покоління проникнути у процес, щоби бути готовими брати безпосередню участь у загальнополітичному житті країни й будувати сильну державу.

Насамкінець Олександр Корнієнко наголосив, що бачить потужну та амбітну молодь, якій під силу будь-які звершення і завдання: «Наше майбутнє, в якому ми впевнені. І саме вони стануть рушійною силою всіх досягнень та розбудови України — адже знають, якою хочуть бачити країну, і готові це втілювати».

Прес-служба Апарату Верховної Ради України.

Фото: rada.gov.ua