«Нині на Запоріжжі йдуть чи не найважчі бої. Вильоти, постріли, земля гудить під ногами. 10-й армійський корпус ЗСУ міцно вгризся в землю і не збирається її віддавати. Але хлопцям потрібно все, що зможе підсилити їх у боях.

Особливо просять засоби для розвідки, а коли ми поставили їм перші «Посейдони» — вони попросили ще. Тож передаємо вже третій комплекс», — наголосив народний депутат Петро Порошенко («ЄС»).

«Усі наші «пташки», які ми та інші фонди постачають у війська, задіяні в контрнаступі. Ви точно бачили роботу арти на відео, так от, це робота пташок: шукати, наводити, знищувати. Ну а відео з роботи наших «Посейдонів» ви вже не раз бачили на моїй сторінці», — зауважив депутат, додавши, що воїнам також привезли вантажівку Foden з шиномонтажною майстернею. «В батальйоні є ремонтна рота, яка лагодить військову техніку: автомобільну, бронетанкову, артилерійську. Тому шиномонтаж дуже полегшить їм роботу і скоротить час, який витрачається на відновлення техніки», — сказав П. Порошенко, принагідно подякувавши воїнам за захист української землі.

Вл. інф.

Фото зі сторінки Петра Порошенка у Фейсбуці.