Нині на Хрещатику, як і торік, до Дня Незалежності нашої держави триває виставка іржавої техніки російських окупантів, яка була виявлена та знищена українськими захисниками на фронті. Здебільшого там саме важка техніка.

Серед цього мотлоху можна побачити ворожі танки Т90, Т80, Т72 різних модифікацій. Крім того, тут також розмістили БТРи, є реактивна та самохідна артилерія.

Варто зазначити, що в Києві скасували масові заходи. Про це повідомив очільник столиці Віталій Кличко. Він також наголосив, що видав окреме доручення щодо недопущення проведення недержавних масових заходів на території міста. Також міський голова закликав киян та гостей столиці бути максимально уважними й обережними та порадив не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Фото Сергія КОВАЛЬЧУКА.

Це має нагадати, що війна триває

У Кам’янці-Подільському встановили потрощені ворожі танки та бронемашини. 

Виставку організували на пропозицію однієї з військових частин, що дислокується на території громади. Вона приурочена до Дня пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни.

У військовій частині техніку використовують як макети для навчання. А виставка у місті має нагадати всім, що кровопролитна війна триває.

Ірина КОЗАК.