8—10 вересня 2022 року ЗСУ вигнали росіян із Балаклії, Ізюма та Куп’янська. Українські війська захопили понад 400 танків, більш як 400 БМП, майже 200 БТР та велику кількість боєприпасів і стрілецької зброї.

Ця воєнна операція ще буде предметом вивчення військових науковців. Але вже сьогодні зрозуміло, що вона була унікальна, завдяки якій вдалося усунути небезпеку артилерійських обстрілів Харкова, а також загрозу для угруповання українських військ у Донецькій області. З нагоди першої річниці визволення в місті Ізюм відбулися урочистості, на яких вдячні мешканці організували захисникам виступи дитячих колективів та артистів, інші загальноміські святкові заходи (на знімку).

Разом з іншими підрозділами оборони січеславські десантники взяли участь в урочистостях з нагоди першої річниці визволення міста Ізюм від російських окупантів. Про це розповіли у службі зв’язків з громадськістю 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади. За мужність, самовідданість та героїзм, виявлені у боях з окупантами, воїни отримали нагороди.

Під час заходу загиблих та закатованих російськими нелюдами цивільних та оборонців Слобожанщини згадали у скорботній молитві. До могил полеглих героїв поклали квіти. А ще побратими сфотографувалися на горі Кременець, що є найвищою точкою нескореного міста.

«Звільнили Ізюм, звільнимо і всю країну. Будемо стояти до кінця, до повної Перемоги», — запевняють січеславці.

Фото з фейсбук-сторінки 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади.