Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук прокоментував цю інформацію на своїй сторінці у Фейсбуці:

«Висновок один. Граючи на втомі Українців...

Граючи на горі, що сьогодні зайшло ледь не в кожну хату...

Граючи на тому, що намагаються під одну гребінку встелити всіх: і тих, хто в цей складний час працює на державу, і тих, хто є хитродупими та ницими місцевими князьками або високопосадовими казнокрадами, що скористались війною та кладуть бруківку чи крадуть на закупівлях для армії...

Хтось дуже хоче в цей складний час вбити клин між нами, Українцями.

Але більш прикро, що дехто з доморощених політичних сил дуже хоче цьому підіграти, здобувши лишній лайк в соцмережі чи соту відсотка рейтингу.

Зупиніться!

Ми сильні, допоки єдині!

Як тільки нас роз’єднують, нас точно по одинці знищать. Саме цього нас вчить невблаганна історія.

Питання єднання — це питання життєздатності та вітальності нашої нації.

Знаю одне.

І Президент України. І Збройні Сили України. І Народ України. Всі ми робимо все для того, щоб Україна перемогла у цій страшній війні проти ненависного ворога.

Знаю точно, що кожен винний у корупції повинен понести свою індивідуальну юридичну відповідальність за вчинений ним злочин. І ця відповідальність має не розмащуватись загальним шаром негативу по усій владі, а бути суворою та невідворотною для конкретного негідника.

Переконаний, що саме нульова толерантність до корупції на всіх рівнях дасть можливість відірвати прирослий м’ясом лейбл корумпованої країни, який так щедро десятиліттями пришивали до тіла нашої країни не одне покоління політиків.

Разом переможемо!»