Нещодавно студенти Білоцерківського національного аграрного університету та студенти-політологи і юристи Житомирського державного університету імені Івана Франка послухали лекції про роботу народних депутатів, міжпарламентські зв’язки з іншими країнами, парламентські та законодавчі процеси. А також моделювали роботу Верховної Ради під час пленарного засідання та бюджетного процесу.

Керівниця Освітнього центру Верховної Ради України Олена Костинюк:

«Для Освітнього центру було честю зустрітися і працювати із молоддю Білої Церкви та Житомира. Кожен студент був максимально зарядженим та натхненним, а кількість нових ідей та свіжість погляду при моделюванні ними засідань комітетів Верховної Ради України насправді вразили нас.

Українські студенти — наше майбутнє, і на кожному виїзному заході ми викладаємось на максимум, адже усвідомлюємо, що цілком можливо, в одній залі з нами — майбутній Спікер парламенту, Прем’єр-міністр чи навіть Президент.

І вже зараз наша молодь творить майбуття України, і саме для них наші мужні та славетні Сили Оборони щодня виборюють таку жадану та омріяну Перемогу — бо ж саме це покоління надалі розвиватиме нову, крутезну і по-справжньому європейську Україну.

А ми зробимо усе, аби допомогти і надихнути цей розвиток!»