Місце його розташування заздалегідь обговорили під час зустрічі з місцевими мешканцями.

Дискусія була жвавою, але рішення — спільним. Обрали ділянку між магазином і церквою. Поруч уже є старий занедбаний майданчик, який належить міському комунальному підприємству. Є шанс, що колись і його відремонтують. А поки що використовуватимуть нове обладнання.

Як розповів депутат, планують встановити дві гойдалки, спортивний комплекс для качання пресу, орбітрек, гірку, пісочницю, три лавочки та урни. Частину робіт, зокрема й фарбування, візьмуть на себе місцеві жителі.

Домовились, що передадуть фарбу й для оновлення старенького майданчика, деякі елементи якого ще придатні для використання. Завершити роботи розраховують у жовтні.

«Попри війну маємо пам’ятати про маленьких українців та українок, чиє дитинство минає під звуки сирен повітряної тривоги. Продовжуємо наш проєкт облаштування дитячих майданчиків у приватних секторах лівого берега Дніпра», — розповів Дмитро Кисилевський.

Нагадаємо, раніше в межах цього проєкту дитячі майданчики вже з’явились у Рибальську, Чаплях та у центральному парку селища Шевченко.

Дніпро.