У межах проекту ВІДНОВА:UA юнаки та юнки допомагали відремонтувати приміщення своїх молодіжних центрів. А результати соціальних досліджень засвідчують, що 80% молодих людей хочуть долучитися до відновлення та відбудови України.

На цьому наголосила народна депутатка, голова підкомітету з питань державної молодіжної політики Ірина Борзова під час Всеукраїнського молодіжного форуму за участю представників молодіжних рад та активної молоді з різних куточків України — від Криму до Львова.

Форум тривав у Вінниці та став комунікаційним майданчиком для обговорення важливих питань, наявних викликів і напрацювання спільних програм та проектів, повідомляється на сторінці Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту.

Ірина Борзова спільно із заступником міністра молоді та спорту Владиславом Яцуком у межах роботи форуму поспілкувалася з юнацтвом і вручила державні відзнаки та сертифікати. Вона наголосила на внеску молоді в наближення нашої Перемоги і назвала його «вкрай важливим для країни». За словами парламентарія, учорашні діти нині боронять Україну від ворога в лавах ЗСУ, максимально включаються в життя громад, переформатовують свою роботу на нагальні потреби сьогодення та активно долучаються до волонтерської діяльності.

«Після Перемоги Україна потребуватиме свідомих та обізнаних молодих людей», — акцентувала Ірина Борзова. І наголосила: наш успіх цілком залежить від нового покоління професіоналів з необхідною підготовкою та європейськими цінностями.

Вл. інф.

Фото зі сторінки Ірини Борзової у Фейсбуці.