«Три місяці техніка йшла з Південної Кореї автомобільними та морськими шляхами, подолавши дев’ять тисяч кілометрів. Дякую нашим корейським друзям за ефективну взаємодію», — сказав голова міжпарламентської групи дружби Україна — Південна Корея Дмитро Припутень.

Громада має у своєму складі 12 населених пунктів і понад 27 тисяч гектарів території. Тому техніка буде дуже в пригоді.

«Ці трактори багатофункціональні, мають зручне управління на електроніці. Можуть орати, сіяти, зрошувати. Ними легко керувати. У нас працює трактористка, то навіть вона з легкістю може справлятися з цими машинами», — вважає працівник Вадим.

Як зазначають у громаді, сільгосптехніка допоможе більше впорядковувати територію, а саме використовувати їх у сільськогосподарській та лісогосподарській сферах, у дорожньому господарстві та для благоустрою території, для перевезення вантажів, цивільного захисту та багато іншого.

«Новенькі агрегати характеризуються високою силою тяги та гарною прохідністю. Підходять для роботи на пухкому, вологому, болотистому ґрунті», — підкреслюють у громаді та додають, що сподіваються на продовження успішної співпраці, а також на подальше збільшення досягнутих показників спільної роботи.

Окрім самої техніки, громада отримала й додаткову комплектацію ковшів та клешень. А також комплекти запасних частин для тракторів.

Голова обласної ради Микола Лукашук та заступник очільника ОВА Володимир Орлов подякували народному депутату Дмитру Припутню, нашому послу Дмитру Пономаренку, міжпарламентській групі дружби Україна — Південна Корея та корейській компанії LS MTRON LTD за їхню підтримку.

Спільними зусиллями будуємо шлях до Перемоги і зміцнюємо наші громади.