Про це повідомила Голова Комітету з питань інтеграції України до ЄС Іванна Климпуш-Цинцадзе.

«Добрі новини, яких так не вистачає в наші дні! Ми переживаємо непрості часи у стосунках із Сакартвело (Гру-зією). Та хай би там як  комусь хотілося, ситуація далеко не чорно-біла. Окрім фантастичної народної підтримки України, маємо й різні приклади підтримки державних інституцій», — написала вона у Фейсбуці.

«Як співголова міжпарламентської групи дружби Україна — Сакартвело дякую Міністерству оборони Сакартвело і Посольству Сакартвело в Україні — як Тимчасовому Повіреному Левану Цурцумія, так і Аташе з питань оборони, генералові Левану Гамкрелідзе, а також нашому Генштабу, нашим прикордонникам і МЗС, з якими разом нам вдалося відправити вже дві групи по 20 дітей на 10 днів до цієї країни», — написала народна депутатка.

Вона зауважила, що всі витрати, включно з авіаквитками з Кишинева і назад, бере на себе приймаюча сторона, і окремо подякувала небайдужим перевізникам, які допомогли довезти дітей до Молдови і звідти в Україну.

«Це дітки наших військових, чиї батьки загинули, в полоні або продовжують воювати. Сподіваюся і на подальшу таку співпрацю, адже діти повертаються дуже задоволені, сповнені позитивних вражень. Екскурсії і неймовірна краса природи Сакартвело відволікають їх від чорної дійсності вдома», — за-
значила Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Фото зі сторінки Іванни Климпуш-Цинцадзе у Фейсбуці.