Спільна акція Благодійного фонду «Вогонь запеклих не пече» та Головного управління розвідки Міністерства оборони України задовольнила запит місцевої влади і передала на баланс ОТГ маловантажний фургон «Газель». А співробітники ГУ Нацполіції в Херсонській області отримали потужні газові обігрівачі, портативні зарядні станції та електричні акумулятори.

Коли тандем волонтерів і розвідників учергове навідується в тергромади Херсонщини, до людей, які вимушено залишилися жити поблизу зони активних бойових дій, вони вже не називають їх гостями, а зустрічають як рідних. І не тільки тому, що в їхній скарбничці добрих справ неодноразова суттєва матеріальна допомога. Місцеві кажуть, що кожен такий приїзд — ще й відверта розмова, моральна підтримка й суттєва психологічна розрада. Адже душевні рани зцілюють не лише ліки, а й добре слово та щира опіка.

— Незважаючи на те, що героїзм військових розвідників став нормою, а самовідданість волонтерів — буденністю, ми завжди пам’ятаємо завдяки кому і чому маємо змогу жити, почасти мати тиху ніч і прокидатися зранку, — висловила загальну думку староста одного із сіл ОТГ Діна Василівна (з міркувань безпеки без прізвища). — Тому наша особлива подяка хлопцям Кирила Буданова за те, що між насиченими бойовими буднями знайшли час і присвятили його нам, підставили своє плече фонду «Вогонь запеклих не пече».