У Дніпрі відбувся Міжнародний молодіжний форум «Державотворець: Дії заради майбутнього», який зібрав понад 600 учасників з усієї країни. Доєдналися й топові управлінці, підприємці та міжнародні партнери — під час панельних дискусій вони ділилися власним досвідом. Працювала й «Алея можливостей».

«Наше завтра залежить від Сил оборони, від кожного з нас та вас — нового покоління України. Ваша участь, залученість до розбудови держави — один з найважливіших елементів Перемоги», — звернувся до присутніх заступник керівника Офісу Президента України Олексій Кулеба.

Начальник ОВА Сергій Лисак зазначив, що на форумі обговорили важливі питання щодо державотворення: «Це і нова молодіжна політика та ініціативи в освітній, соціальній та економічній сферах. У цій залі зібралися люди, які бажають змінювати державу на краще. Тож упевнений — разом ми її відновимо і розбудуємо».

Координатор національної програми «Державотворець» Максим Свисенко вважає, що унікальність форуму в інтерактивності: «Модератори та спікери постійно ставлять молоді запитання. Хлопці та дівчата онлайн, через відповідний канал, відповідають. Так ми у реальному часі відстежуємо думку зали щодо тих чи інших проблем».
А на облаштованій «Алеї можливостей» активісти і підприємці з усієї країни презентували учасникам доступні напрями для самореалізації.

Фото Дніпропетровської ОВА.