Громади чотирьох населених пунктів Рожнятівського району Івано-Франківської області щиросердечно вдячні Вам за розуміння, підтримку та вирішення питання надання статусу «гірських» селам Черепина, Підлісся, Креховичі та смт Рожнятів.
Ця проблема не вирішувалась майже 10 років і отримала логічне завершення завдяки Вам.
Встановлено соціальну справедливість для вказаних населених пунктів, адже попри надбавки до пенсій і соціальні виплати для їх жителів, їх статус сприятиме й соціально-економічному розвитку нашої гірської зони, зокрема, отриманню пільгових кредитів місцевим бізнесом, розбудові інфраструктури тощо. Це, в свою чергу, стане запорукою сталого розвитку як окремих територій, так і району в цілому.
З повагою та вдячністю: голова Рожнятівської районної державної адміністрації Микола Філіпович, голова Рожнятівської районної ради Назарій Іванів, голова Громадської ради при Рожнятівській районній державній адміністрації Володимир Семкович, селищний голова смт Рожнятів Василь Мацевко, сільський голова с. Креховичі Богдан Мельник, сільський голова с. Дуба Олександр Мухар, сільський голова с. Ясень Володимир Вагилевич.