Новий рік, який ми знову зустрічаємо у боротьбі за свій Дім, свою Батьківщину, своїх Людей.

Зустрічаємо Новий рік із молитвами та словами підтримки нашим Воїнам, які 11-й рік поспіль тримаються у боротьбі проти всесвітнього зла. За родинним столом щиро подякуємо всім мужнім та сміливим захисникам та захисницям, що боронять Україну та віддають своє життя заради неї. Схилимо голову у скорботі за тими, хто сьогодні не з нами, до кого не зателефонуєш, щоб привітати... Обіймемо тих, хто вже не дочекається батька чи сина, матір чи доньку і поплачемо разом з ними...

Зустрічаємо Новий рік зі словами вдячності незламному українському народові та думками про багатьох із нас. З думками про наших дітей, які гідні проживати дитинство на майданчиках, а не в укриттях. З турботою про наших матерів та батьків, які мають не хапатися за серце від звуку сирен та вибухів за вікном. Зі словами підтримки всім, у кого країна-агресор забрала майно, роботу, а головне — плани на життя та мрії.

Попри все зустрічаємо Новий рік із надіями на майбутнє — маємо перемогти, стати успішною, могутньою та сильною державою. Передумови цьому закладені й у 2023-му: відкриття переговорів з ЄС, розвиток економіки, а особливо нашого мілітарі-техсектора, подальша єдність та гуртування українців навколо Перемоги.

Маємо повторювати Світові в 2024-му нашу клятву: Перемога буде і вона буде справедливою. Наш біль перетвориться на відповідальність всіх тих, хто забрав найвищу цінність — найкращих синів і доньок України. Наші сльози стануть найкращим доказом у всіх міжнародних трибуналах і судах. Ми повернемо всіх, кого викрав і полонив агресор. Ми відновимо нашу територіальну цілісність і допоможемо світові відновити міжнародний порядок. Це все буде і вірмо, що 2024 рік нас до цього наблизить!

Завдяки єдності, взаємопідтримці, подвигу наших Героїв ми вистояли ще один рік.

Нехай наступний рік стане роком початку нових можливостей та великих досягнень для всієї України й нашого незламного народу.

З прийдешнім Новим роком! Слава Україні!

 Олександр КОРНІЄНКО.