Транспорт передали керівнику обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій Руслану Шевчуку (на знімку).

«Під час війни рятувальники виконують небезпечну роботу, — зазначив Дмитро Чаленко. — Сучасний автомобіль дасть можливість оперативно виїжджати на надзвичайні події, ефективніше виконувати поставлені перед ними завдання».

«Найбільшою нашою силою є те, що ми робимо для інших, — процитувала Алла Власюк слова добре знаної у світі американської письменниці Маргарет Мітчел. — Рятувальникам потрібна підтримка для виконання завдань, і ми віримо, що цей транспортний засіб слугуватиме їм для цього».

Повнопривідний автомобіль із нанесеним брендуванням служби та зі встановленими проблисковими маячками стане надійною підмогою фахівцям відділу оперативного реагування обласного управління ДСНС. Вони завжди перші виїжджають до місць надзвичайних ситуацій. Про це сказав керівник управління Руслан Шевчук. Він висловив вдячність за підтримку їхнього колективу у непростий час, коли рятувальникам доводиться виконувати також і бойові завдання.

До речі, Дмитро Чаленко і Алла Власюк з початку великої війни постійно підтримують оборонців країни. Вони беруть активну участь у роботі Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, створеного обласною і Вінницькою міською радами.

Вінницька область.

Фото з сайту управління ДСНС у Вінницькій області.