Багато працівників цього підприємства нині на фронті. Про це розповів керівник ТОВ «Агромаш Калина», депутат Калинівської міської ради Юрій Васківнюк.

За його словами, з кожним з них колектив підтримує зв’язок, надає необхідну допомогу. «Не забуваємо також про інших Героїв, які разом із нашими колегами боронять рідну землю від російських окупантів, допомагаємо чим можемо», — каже Юрій Васківнюк.

Навіть під час війни ТОВ «Агромаш Калина» продовжує працювати, тут виробляють сучасну сільськогосподарську техніку. Зміцнення економіки у такі складні часи — одне з головних завдань виробничників. Їхня робота безпосередньо позначається на вирішенні ще одного важливого завдання — забезпечення країни продукцією сільського господарства, продовольством.

До речі, на території, де працює ТОВ «Агромаш Калина», розташоване ще одне підприємство — ТОВ «Калинівська Сільгосптехніка», що має схожий виробничий профіль.

Обидва є взірцем у виробництві, господарській діяльності, а також наданні допомоги тим, хто на фронті.

Так каже міський голова Калинівки Василь Поліщук.

За його словами, керівники названих підприємств — Юрій та Микола Васківнюки — беруть активну участь у житті громади. Юрій обраний депутатом міськради, Микола є членом виконавчого комітету міськради. Очолювані ними колективи надають вагому допомогу військовим із перших днів повномасштабного вторгнення російських агресорів на територію нашої держави, йдеться у повідомленні на сайті Калинівської міськради.

Фото з сайту Калинівської міськради.