Про цей випадок розповів на своїй сторінці у Фейсбуці народний депутат України Микола Кучер (на знімку праворуч, поруч волонтер Максим Лисий).

«Військовий волонтер Максим Лисий із Ладижина взяв на себе відповідальність та ініціював збір коштів на автомобіль для нашого земляка з 57-ї бригади, яка нині стримує ворога на Куп’янському напрямку, — написав Микола Кучер. — Авто, яким дотепер користувалися наш земляк із побратимами, вщент розбите, тому не підлягає ремонту».

У дописі сказано про винахідливість волонтера. «Розбите авто як наочне нагадування про те, що жорстока війна триває, було встановлено на центральній площі Ладижина, — зазначив народний депутат. — Поруч поставили скриньку для збору коштів на автомобіль. Завдяки такій наочності вдалося зібрати 240 тисяч гривень».

За словами Миколи Кучера, 100 тисяч гривень з цієї суми становить внесок Гуманітарного штабу та фонду «МХП — Громаді», решта — кошти небайдужих ладижинців та підтримка міської територіальної громади. Нагадаємо: Гуманітарний штаб створено в Ладижині після початку великої війни з ініціативи і за підтримки Миколи Кучера, а ще раніше почав діяти фонд, який започаткували також з ініціативи парламентарія з метою підтримки територіальних громад краю.

Придбане авто вже доставили  на фронт і передали захиснику з Ладижина.

Вінницька область.

Фото зі сторінки Миколи Кучера у Фейсбуці.