За 1,5 року існування творчої акції до ОЦ надійшла неймовірна кількість художніх робіт, які в подальшому отримали визнання не лише в Україні, а й на міжнародному рівні.

Президент ПАРЄ (23 січня 2023-го — 22 січня 2024 року) Тіні Кокс, Президент Європейського парламенту Роберта Мецола, Спікер Палати громад Канади (5 грудня 2019-го — 27 вересня 2023 року) Ентоні Рота, а також інші високоповажні політичні лідери та депутати парламентів світу висловлювали подяку та захоплення мужністю юних українців.

«Давайте разом нагадувати, що Україна стоїть мужнім щитом для всього світу від російської навали! Але для цього нам також потрібна допомога міжнародних партнерів.

Найкращі малюнки гарантовано стануть визначними подарунками під час міжнародних візитів керівництва Парламенту, а також частинами експозицій в кулуарах Верховної Ради України», — зазначила керівниця Освітнього Центру Верховної Ради Олена Костинюк.

Умови участі у флешмобі прості:

- автор малюнку не може бути старшим або старшою 18 років;

- намальований малюнок або картина має бути дотичним до міжнародної тематики та/або допомоги Україні;

- надсилати роботу треба Укрпоштою (звичайним листом) за адресою: 01008, м. Київ, вул. М. Грушевського, 5, Руденко Ірині Олександрівні (Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України)

З нетерпінням чекають на малюнки дітей! Разом до Перемоги!