Так само у міжсесійний період активний на своєму 84-му виборчому окрузі.

«Звик звітувати перед своїми виборцями, — наголошує Ігор Фріс. — Не вдаватимуся в глибини роботи народного депутата, але спробую закцентувати, що це все ж законотворча діяльність».

Торік Ігор Фріс став автором 38 законопроектів і 4 постанов Верховної Ради. Сім із них стали чинними, та прийнято 1 постанову. Загалом за каденцію парламентарій подав 223 законопроекти і 22 постанови, з яких набули чинності 45 і 10 відповідно. За цей же період подано 927 поправок до законопроектів інших авторів.

«У 2023 році 20 разів виступив з місця і 10 разів із трибуни Верховної Ради, — зазначає Ігор Фріс. — На засіданні Комітету правової політики був присутнім 39 разів і лише 2 пропустив. Був присутній на 37 пленарних засіданнях Верховної Ради України. Підготував та направив 76 депутатських запитів і звернень та провів 30 прийомів громадян».

Сухі цифри, за якими стоїть велика робота команди, наголошує народний депутат. Зокрема, це помічники Андрій Сторожук і Марина Константинова. Це величезна команда Нотаріальної палати України.

«Серед усього того, що ми розробили й подали, варто зосередитися на двох питаннях, — акцентує Фріс. — Ми відновили права спадкоємців і забезпечили прийняття законопроектів №№ 9287, 9288 щодо вдосконалення порядку прийняття спадщини. Що найважливіше — із прийняттям закону про виплату грошової допомоги в разі загибелі військового вирішили питання рідних, які отримують допомогу за загиблими воїнами. Кожен робить те, що вміє, задля одного — повернення наших захисників додому живими й неушкодженими та лише переможцями».

Набутим досвідом Ігор Фріс як законотворець і заслужений юрист України залюбки ділиться із молодим поколінням. Приміром, в Університеті Короля Данила взяв участь у підбитті підсумків діяльності Юридичної клініки та презентації Бюро правової допомоги УКД. Мета заходу — об’єднання зусиль багатьох установ та організацій, які надають безоплатну правову допомогу, задля підвищення рівня правової культури населення і забезпечення доступу до системи безоплатної правової допомоги вразливим верствам населення.

«Вирішив дати можливість студентам долучитися до роботи громадської приймальні народного депутата із опрацювання звернень громадян. Нехай вчаться у справжніх фахівців. Адже кількість звернень постійно зростає, а їх тематика розширюється. Тож впевнений, що такий досвід буде неоціненним для молодих правників».