18-річному Владиславу завдали 18 ножових поранень. Ця трагедія, що сталася минулих вихідних у курортному Рахові, сколихнула все Закарпаття. Наразі правоохоронці перевіряють версію, згідно з якою юнака вбили два «сатаністи». Про це повідомив начальник облуправління міліції генерал-майор Василь Варцаба. За його словами, обидва підозрюваних — 18-річні місцеві мешканці. Один із них мешкає у Рахові, другий — навчається у вищому професійному училищі в Києві. Вони зустрілися в столиці й приїхали до Рахова з метою вбивства.
За інформацією правоохоронців, обидва вірили сатані з 14 років. І саме «його голос» наказав їм убити хлопця, а потім сховати тіло біля закинутого будинку. Це не перший їхній злочин. Ще в 14 років за наказом їхнього «господаря», вони вбили кішку і зняли це на відео, яке потім розповсюджували в школі. Існує також припущення, що смерть Владислава не є останньою жертвою «сатаністів». Вони нібито мали намір переслідувати і невідому жінку.
Обидва підозрювані затримані. Відкрите кримінальне впровадження за статтею, яка передбачає від 10 до 15 років тюрми або довічне ув’язнення.
Закарпатська область.