Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу заявив, що тільки-но робоча група напрацює узгоджений варіант законопроекту про лікування засуджених за кордоном, наступного тижня може бути скликано позачергове засідання парламенту. 

При цьому він відзначив, що лише учора під час перемовин лідерів фракцій опозиція погодилася проголосувати в першому читанні за два євроінтеграційні законопроекти — про прокуратуру та про вибори народних депутатів. А питання про проведення позачергового пленарного засідання парламенту, за словами О. Єфремова, напряму пов’язане з найскладнішим питанням — з напрацюванням законопроекту про лікування засуджених за кордоном. «Як тільки буде напрацьовано законопроект, парламент зможе його розглянути в будь-який день наступного тижня, — сказав лідер регіоналів. — Ми готові голосувати за два законопроекти — про прокуратуру і зміни до виборчого законодавства — і готові розглянути законопроект, який напрацьований робочою групою». При цьому О. Єфремов зауважив: якщо опозицію не влаштовує нинішній склад робочої групи, створеної при профільному комітеті, яку очолив регіонал Геннадій Васильєв, парламентська більшість готова створити іншу робочу групу. Але, на думку О. Єфремова, створення нової робочої групи є «затягуванням часу». 

Лідер регіоналів також наголосив, що жоден із п’яти законопроектів щодо лікування засуджених за кордоном, які подано до парламенту, не є прийнятним із правової точки зору. 

Тож регіонали готові голосувати лише за варіант, який буде узгоджено робочою групою за участі авторитетних фахівців.

Місія спостерігачів Європарламенту у складі Кокса—Квасневського покинула будівлю Верховної Ради без жодних коментарів. Александр Квасневський лише сказав журналістам, що місія та переговори триватимуть і надалі. «Складно, все складно», — зауважив А. Квасневський.