Фракція «Блок Петра Порошенка» наполягатиме на тому, щоб після першого кварталу уряд відзвітував про результати роботи і Верховна Рада могла уточнити будь-яке положення з ухвалених законів. На цьому під час брифінгу наголосив голова фракції Юрій Луценко.
«Ми всі розуміємо, що документи Податкового, Бюджетного кодексів, власне, і сам бюджет, писалися новою командою в авральному режимі. Тому наша фракція виступатиме за те, щоб за результатами першого кварталу уряд відзвітував про результати роботи і Верховна Рада уточнила будь-яке положення з ухвалених сьогодні законів», — сказав він.
Отож, зауважив парламентарій, цей пакет урядових законів вважаємо як тимчасово ухвалений на перший квартал. «Це лише перший крок з запуску реформ в Україні. Сподіваюся, що суспільство зрозуміє такий підхід до серйозних законів», — наголосив голова фракції.
Водночас, відповідаючи на запитання журналістів щодо можливого розколу в коаліції, Ю. Луценко сказав: «Хочу спростувати серйозні розбіжності, а тим паче, ймовірність розпаду коаліції. Всі, хто радіє чуткам про ймовірний розпад коаліції, сьогодні можуть іти пити гірку. Цього не буде. Всі фракції консолідовано працюють з урядом».