Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту та його секретаріат з глибоким сумом повідомляють про раптову смерть на 63-му році життя ректора Національного університету фізичного виховання і спорту України 

Імаса Євгенія Вікторовича.

Євгеній Вікторович Імас — професор, доктор економічних наук, ректор та президент Національного університету фізичного виховання і спорту України, президент Спортивної студентської спілки України, голова Комісії НОК України «Сталий розвиток та спадщина у спорті», Заслужений економіст України, Почесний академік Національної академії педагогічних наук України, повний кавалер Ордена «За заслуги».

Непоправна втрата і біль для усієї спортивної родини, Студентської спілки, Університету та Комітету з питань молоді і спорту!

Своїм прикладом Євгеній Вікторович вів за собою інших, був гідним прикладом для молодого покоління, своїм ентузіазмом завжди запалював серця.

Євгеній Імас пройшов шлях від студента Університету, вчителя фізичного виховання і до його очільника, самовіддано працюючи на благо української вищої освіти та студентського спорту.

Успішний та мудрий керівник. Стільки добрих справ вдалось зробити Євгенію Вікторовичу і так багато в нього ще було ідей, планів, задумів.

Колектив Комітету з питань молоді і спорту висловлює щирі співчуття рідним, близьким та друзям Євгенія Вікторовича.

Вічна і світла пам’ять...