«Тутешні лікарі співпрацюють із найкращими фахівцями України та Європи, тож допомогу надають за найновішими, найдієвішими стандартами і протоколами. Довірити життя своєї дитини медикам онкогематологічного відділення Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні давно можна без остраху. До цього перебування у стінах закладу було не надто приємним, бо ж умови – спартанські. Це пригнічує, особливо якщо боротьба з хворобою триває не дні, а місяці. Нині нам вдалося змінити ситуацію», – каже він.

Онкогематологію оновили, відтепер тут нові яскраві палати та доступний простір. Поліпшилися і умови роботи персоналу. 

«Відремонтувати одне з найважливіших в області відділень було для мене принциповим. І це вдалося зробити за позабюджетні кошти. Тож вдячний благодійникам – міжнародній гуманітарній організації «Save the Children» та іншим доброчинцям, котрі профінансували ремонтні роботи. Зокрема, депутатам Чернівецької обласної ради Володимиру Морозу, Оксані Філіповій, Олегу Вікнянському. 

Щиро бажаю успіху лікарям та їхнім мужнім маленьким пацієнтам. Вірю, що у непростому змаганні з недугою вони обов’язково переможуть», – наголосив Олексій Бойко.

Пресслужба Чернівецької обласної ради.