Комітет з питань економічного розвитку та Асоціація експертів зі сталого розвитку (ASDE) підписали Меморандум про співпрацю у сфері розробки і реалізації системи стратегічних та тактичних рішень для України, а також законодавчих ініціатив та пропозицій, спрямованих на досягнення прискореного економічного зростання країни, збільшення зайнятості та інноваційного розвитку, освітньої та науково-дослідної діяльності з метою реалізації Україною цілей сталого розвитку.

Зазначений Меморандум про співпрацю підписали від імені Комітету Перший заступник Голови Комітету — керівник робочої групи «Україна 2030» Сергій Тарута та виконавчий директор ASDE Яна Коньок.

Співпраця передбачає залучення до розробки і реалізації системи стратегічних та тактичних рішень для України, а також законодавчих ініціатив та пропозицій.

Партнерство спрямоване на досягнення прискореного економічного зростання країни, збільшення зайнятості та інноваційного розвитку, а також освітньої та науково-дослідної діяльності з метою реалізації Цілей сталого розвитку.

У Комітеті вітають розширення горизонтів нових партнерств та раді розвивати цю нову співпрацю, щоб разом досягти найкращих результатів!

Пресслужба Апарату Верховної Ради України.