«Ми постійно під прицілом ворожої авіації, дронів, ракет. Поряд цілодобово вибухають російські КАБи. Але навіть у таких непростих умовах ми продовжуємо виконувати усі завдання, від яких залежить злагоджена і безпечна робота нашої роти», – розповідає воїн-лісівник.

До війни чоловік працював у філії «Берегометське лісове господарство» ДП «Ліси України». У лісову галузь потрапив ще замолоду – у 20 років. Спочатку був лісорубом, пізніше перевівся на посаду оператора лісозаготівельного устаткування 5 розряду. 

Весною 2023 року Сергія мобілізували. Захисник потрапив у медичну роту славнозвісної 47-ої окремої механізованої бригади «Маґура». Після двох місяців навчань їхній підрозділ відправили у Запорізьку область. Потім – Донеччина.

Окрім надання медичної допомоги пораненим хлопцям, Сергій виконує багато інших завдань. Зокрема відповідає за забезпечення особового складу індивідуальними медзасобами, продуктами й іншими необхідними речами. Багато часу у дорозі, за кермом.

Захисник підтримує зв'язок зі своїми колегами-лісівниками. Каже, що з радістю би повернувся на роботу у лісгосп. Але поки ж з мужністю та самовідданістю виконує свій обов'язок із оборони держави.

Сергій розповідає, що військова служба навчила його цінувати кожну мить життя і що він мріє про той день, коли зможе знову насолоджуватися спокоєм та тишею мирних буднів.

Бажаємо Сергію сили духу та стійкості. Чекаємо вдома живим та неушкодженим.

Пресслужба Подільського лісового офісу.