Це одна з важливих перемог, якої досягнуто разом з міжнародними партнерами.

Олександр Корнієнко наголосив, що Кримська платформа продемонструвала, що знайдено інструмент, який дає результат у поставлених цілях — повернути Крим, повернути дім кримськотатарському народу. Зокрема, для цього потрібна співпраця на міжнародному рівні — з країнами, які підтримують і готові разом з нами боротися за справедливість.

«Говорячи про сотні в’язнів, тисячі кримських татар і мільйони наших людей, які залишилися без дому, маємо весь час запитувати себе: «Що ми можемо зробити конкретне?», «На що звернути увагу в цьому політичному сезоні?» — зазначив Перший заступник Голови Верховної Ради України. Нас очікують наступні етапи реалізації Формули миру й виклики та завдання для нашої країни зростають, але завжди тема Криму має залишатися в адженді».

Завдяки спільній дії ЗСУ, СБУ, ГУР, українських інженерів та сміливих хлопців і дівчат можемо вже зараз говорити, що Крим перестав бути мілітарі центром росії. Це підтверджує, що безпека Чорного моря та звільнення півострова можливі — діяти повинні цілеспрямовано із допомогою міжнародної спільноти.

Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко під час зустрічі запропонував пану Наріману долучатися до роботи на парламентському рівні й своїм голосом говорити на міжнародній арені про питання Криму.

Пресслужба Апарату Верховної Ради України.