«Разом з експертами, підприємцями та посадовцями Полтавщини обговорювали перспективи розвитку бізнесу в умовах військового стану, підтримку малого та середнього підприємництва, гендерну рівність та інклюзію, а також співпрацю між представниками влади, - повідомляє Олексій Мовчан.

Такі майданчики є ключовими для розвитку підприємництва. Дуже важливо, що кременчуцькі підприємці об’єднуються, діляться досвідом і своїми проектами. І важливо, що їх підтримують на різних рівнях».

Парламентар подякував організаторами заходу: Кременчуцькій міській раді, Інституту розвитку Кременчука та Фонду підтримки підприємництва Кременчук, EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, що фінансується Європейським Союзом та Урядом Німеччини і реалізується компанією GIZ Ukraine за цікавий і корисний захід та додав: «Зі свого боку, ми в Парламенті розробляємо механізм, конструкцію, щоб мати можливість гарантувати бізнесу сталість кадрів. А також, щоб забезпечити хороший потік податків до державного бюджету, з якого потім фінансуватимуться потреби безпеки та оборони.

Ми маємо разом розвивати нашу економіку зради відновлення України!»

Прес-служба Апарату Верховної Ради України